Avis legal

Reponsabilitat dels continguts del Web i la seva actualització

Gestió d’Actius Titulitzats refusa la responsabilitat derivada d’una mala utilització dels continguts i es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al Web i limitar o no permetre l’accés a aquesta informació de manera temporal o definitiva.

La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en data de la seva última actualització i ha d’estar considerada com una informació orientadora per l’usuari, relativa als productes i serveis i a altres informacions addicionals. L’usuari pot confirmar la data de l’actualització de qualsevol informació, si la sol·licita, a través de la bústia de correu electrònic que té a la seva disposició al mateix Web.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut en aquestes pàgines Web, el seu disseny gràfic i el codi font, són titularitat de Gestió d’Actius Titulitzats i per tant queda prohibit la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació excloent l’ús personal i privat

Gestió d’Actius Titulitzats no es responsabilitza sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines Web i, per tant, no elaborada per Gestió d’Actius Titulitzats o no publicada amb el seu nom, especialment refusa la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines Web de tercers connectades mitjançant enllaços (links), a les pàgines Web de Gestió d’Actius Titulitzats.

Gestión de Activos Titulizados, S.G.F.T., S.A., C/ Roure, 6-8 (Pol. Ind. Mas Mateu) – 08820 El Prat de Llobregat (BARCELONA), CIF A-61604955, Registre Mercantil de Barcelona, foli B177.694, full 41, tom 30.545, inscripció 1ª, inscrita al Registre de Gestores de Fons de Titulització Hipotecària de la CNMV amb el núm. 9. tel. 93 484 73 36, fax 93 484 73 41. Correu electrònic: info@cx-titulizacion.com